Dålig uppdatering – Tack jag vet!

Ja, vad ska man säga! Jag skäms! Men jag är bara en människa och jag gör mitt bästa. Dock har jag inte haft någon blogglust över huvud taget. Det har vart mycket i mitt privatliv, skola och så ska man även försöka fixa körkort i allt trauma. Jag gör mitt bästa och ska försöka slänga upp ett inlägg i veckan men lätt det är det inte när inte tiden räcker till! Har även börjat träna ganska mycket igen efter 4 veckors uppehåll. Detta resulterar i ganska tråkig och snabb mat men jag har allt lagrat upp en massa recept så det har jag inte ont om. Jag vet att inga ursäkter kan ersätta det arbete jag borde lagt ned men så är det! 

Idag har jag tränat bodycombat, har nog tipsat om det tidigare men måste säga att ni måste testa!! Krampar i armarna nu kan jag säga. Finns ingen skönare känsla! Till kvällsmat blev det en härlig baconsallad. Lätt, smidigt och supergott! 

Körde baconskivor, sallad, mozzarella, broccolimos, avocado, hemmagjord coleslaw samt några skivor paprika. Hur smarrigt?! Hoppas ni härliga ihärdiga läsare inte tappat hoppet, ha det bra! 

bild-(6)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s