Frukost

god morgon på er där ute! Eller ja man kanske inte kan kalla det morgon längre men! sitter här och äter en lång och ljuvlig frukost i alla fall bestående av havregrynsgröt med mjölk och sylt samt en smörgås med skinka. Misslyckades något fruktansvärt med gröten i dag då jag råkade få i för mycket salt haha. Sånt kan även hända den bästa. Får försöka trycka i mig den ändå. Sitter även och läser i en del mattidningar. Och hej och hå, snart är det ju jul! har så mycket jag vill ha gjort innan julafton när det kommer till praliner och julgodis. Dock är det ju väldigt mycket dessa veckor innan jul så vi får väl se vad som hinns med! Dock tänkte jag tipsa er om Santa Marias nya pizzakit. Pizzabottnar, pizzasås och en tomatsås. Fullkomlligen älskade den pizzatoppningen. Dock var jag inte så förtjust i bottnen för jag tyckte att den blev lite för tunn och hård. Dock är det ett väldigt bra koncept och det är konstigt att ingen kommit på det tidigare tycker jag!

Idag är det fullt ös på schemat! Skola, ta vaccinationsspruta, bio med fanny och middag. En rolig och spännande dag är va jag hoppas på!

På våra pizzor hade vi skinka, ost, kycklingkebab, hemmagjord tomatsås, Santa maria toppnings sås, getost, paprika, lök, champinjoner och pizzakrydda. Smaskigt värre!

20121123-112928.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s